Rotaxmax jr Lidkøping

On May 15, 2011 by admin

Christoffer kjørte sitt første løp for sesongen denne helga i Lidkjøping.
Starten på sesongen ble full av problemmer da vi fikk ødelagt en spindel og slikt er ikke lett å få tak i på svenske løp. det finnes jo nesten ikke forhandlere på banen. Samtidig som vi fikk problemmer da de nye dekkene vi kjøpte i Gøteborg pluselig ikke var lovlige lenger. Alt stresset med å få riktig dekk kostet så mye tid at vi ikke rakk å sette opp chassiet til tidskjøringen,så resultatet av den ble katastrofalt dårlig.Første og andre innledene omganger ble ikke stort bedre da mekanikeren ikke kunne jobben sin. Resultatet av det hele ble å starte nesten sist i finale 1. Men der kom endelig oppturen ! Christoffer kjørte seg opp til 6 plass og noterte seg 3 raskete tid noe som er veldig morro når vi ser hvor mye tid og penger våre konkurenter bruker på denne galskapen. Finale to ble og en opptur, etter en start krasj kom han ut helt sist men kjørte seg opp til en ny fin 6 plass. Hadde han hatt litt mer flaks i første sving  kunne dette blitt vikrelig morro. Sjåføren selv var litt skuffet men tidene viser jo han kan kjøre like fort som di beste.

Comments are closed.